MimosMedia edistää kestävää kehitystä viestinnän keinoin. Teemme viestintää yrityksille ja yhteisöille, joiden tavoitteena on tukea sosiaalista, ekologista tai taloudellista kestävää kehitystä ja osallistua YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Eettisestä liiketoiminnasta, vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä puhutaan paljon, mutta harvassa yrityksessä osataan viestiä niistä ulospäin. Monissa yrityksissä vastuullisuus on onneksi ymmärretty ja otettu tosissaan. MimosMedia auttaa viestimään niistä panostuksista, joita yrityksessä on tehty kestävän kehityksen edistämiseksi ja auttaa suunnittelemaan toimenpiteitä yrityskuvan kirkastamiseksi.

Kertomalla selkeästi yrityksen visiosta ja tarkoituksesta houkutellaan yritykseen parhaat osaajat ja synnytetään luottamusta asiakkaiden, sijoittajien ja yhteistyökumppanien silmissä. Jatkuva ja ammattimainen läsnäolo verkossa ja sosiaalisessa mediassa ylläpitää kuvaa ajanhermolla olevasta yrityksestä.

Esimerkiksi ilmastonmuutoksen vastainen työ ja muiden ympäristökysymysten huomioiminen, korruption vastainen työ ja harmaan talouden ehkäiseminen, ihmisoikeuksien huomioiminen liiketoiminnassa, työpaikkojen luominen ja oikeudenmukainen palkanmaksu sekä kehitysmaiden tukeminen liiketoiminnan keinoin ovat pyrkimyksiä globaalin yhteisen hyvän kasvattamiseen. Jokainen yritys voi edesauttaa niitä omassa toiminnassaan.

Maailma muuttuu jatkuvasti myös paremmaksi ja asiakkaat haluavat tehdä kulutusvalintoja, joilla tuetaan muutosta parempaan. Osaajat haluavat töihin yrityksiin, joilla on jokin rahantekoa suurempi visio. Sijoittajat etsivät yrityksiä, joilla on kykyä uudistua ja selviytyä lisääntyvässä kilpailussa.

MimosMedia haluaa olla mukana tässä työssä ja on Suomen ainoa kestävään kehitykseen keskittyvä viestintätoimisto.

Autamme yrityksiä tekemään nykyaikaiset viestintästrategiat, lisäämään digitaalista viestintää ja tuottamaan laadukkaita sisältöjä, jotka tukevat yrityksen strategiaa.

 

Minna Rajainmäki

Yrityksen perustaja

YTM, toimittaja, kirjoittaja